Home Katalog produktů Mimořádné akce BCAA Instant 2:1:1 Fermented 400g - jablko + zdarma BCAA 2:1:1 Micronized 100 tablet

Ceny výrobků jsou stejné,nezdražili jsme. Poštovné od 1000 Kč zdarma (poštovné zlevněno), na akce 1+1(i s kombinovanou objednávkou) je vždy poštovné.

BCAA Instant 2:1:1 Fermented 400g - jablko + zdarma BCAA 2:1:1 Micronized 100 tablet

TiskEmail
BCAA_Instant_2_1_597865e8e3f9a.jpg
2-3d.gif
Cena: » Kč 1360 Kč 770 (včetně DPH 15%)
Ušetříte: Kč 590
BCAA Instant 2:1:1 Fermented 400g - jablko + zdarma BCAA 2:1:1 Micronized 100 tablet
Popis produktu Mega BCAA Instant 2:1:1 fermented 400g citron

SUPER KOMBINACE 1/2 ODMĚRKY ALKALOT+ 1/2 ODMĚRKY BCAA 2:1:1 DO 500ML NÁPOJE.(2KRÁT 500ML/DEN)

UŽÍVAT BĚHEM DNE I PŘI TRÉNINKU.BUDETE SE CÍTITI SKVĚLE

Instatní BCAA v poměru 2:1:1,výráběné fermentační technologíí,splňují všechny podmínky i pro ty nejnáročnější klienty.
Krom vysoké kvality a čistoty jednotlivých aminokyselin,je předností našeho produktu vynikající chuť. BCAA-L-izoleucin, L-leucin, L-valin tyto tři důležité aminokyseliny bezesporu fungují a jsou efektivním nutraceutikem s antikatabolickou aktivitou na svalovou hmotu. BCAA jsou opravdu cenné pro sportovce, neboť podporují i energetickou výbavu jednotlivce, zvyšují vytrvalost a napomáhají v hojení a regeneraci svalové tkáně. Leucin například snižuje hladinu krevního cukru a napomáhá ke zvýšení produkce růstového hormonu. Valin je důležitý k metabolizmu svalů a k udržení rovnováhy dusíkatých látek v těle.  Izoleucin nutný pro tvorbu hemoglobinu stabilizuje a „regeneruje cukry“ a energetickou zásobu.

Nejsou jen energetickým substrátem, ale především v kritických stavech chrání aktivní svalovou hmotu před rozpadem. Jejich působení ve svalu je možno považovat za anabolické. BCAA se plně využívají i v infůzní terapii při intenzivní péči u těžkých pacientů. Větvené aminokyseliny v jakékoliv formě používají snad všechna sportovní odvětví a lidé, kteří drží přísně redukční diety. Větvené aminokyseliny se i kombinují s L-alaninem, který má detoxikační schopnosti a působí jako energetický substrát. Ani dlouhodobé aplikování větvených aminokyselin nepřineslo nežádoucí účinky.

Dávkování:
( na etiketě výrobku je nevhodné,ředění,nápoj by byl hodně sladký omlouváme se)

1/ 2 - 1 odměrku BCAA rozmíchat ve 250 – 300 ml(1/2 odměrky),500-600ml(1 odměrka) vody a užít ráno před jídlem a ½-1 odměrku 30-40 minut po odpoledním tréninku.

Nebo ½ - 1 odměrku BCAA rozmíchat ve 250-300ml vody(1/2 odměrky)500-600ml(1 odměrka) a užít 30-40 minut po odpoledním tréninku a ½-1 odměrku večer před jídlem.

V době volna 1/ 2 - odměrky BCAA rozmíchat ve 250 – 300 ml vody a užít ráno v poledne a večer před jídlem.

Složení:
1 odměrka obsahuje
  pomeranč višeň citron
L-Leucin 2.55g 2.46 g 2.54 g
L-Izoleucin 1.28g 1.23 g 1.25 g
L-Valin 1.28 g 1.23 g 1.25 g
celkem BCAA 5.11g 4.92g 5g
Balení 400g obsahuje
  pomeranč višeň citron
L-Leucin 159.44g 153.7g 158.4 g
L-Izoleucin 79.72g 76.84g 78g
L-Valin 79.72g 76.84g 78g
celkem BCAA 319g 307.4g 314.4g

Vlastnosti produktu

L-Glutamin, BCAA pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu,BCAA patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například met hanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.

Účinnost v lidském těle

L-Glutamim,BCAA pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.

Kvalita produktu

Toxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu,BCAA chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu,BCAA zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermen tací získaný L-Glutamin,BCAA nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází  zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.

Výrobní prostředí

L-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmínkách s normální teplotou a tlakem. Zřídka kdy jsou používány jakékoliv organické těkavé látky, což vše dohromady zajišťuje lepší výrobní prostředí. Proto tato výroba vyhovuje standardům ochrany životního prostředí. Malé množství zbytkového kalu, destilátu a odpadní vody může být zlikvidováno s následujícími omezeními: *Veškeré usazeniny zachycené na filtračním rámu při tlakové filtraci tekutiny, vzniklé při kvašení, je možno použít jako př&iac ute;davné krmivo pro ryby, prasata atd. *Malé množství zbytkové vody může být po dokonalém zpracování a vyčištěná vypuštěno. *Destilát může být dále lépe využit po přeměně na vysoko-thiamino-proteinové hnojivo. Všechna tato opatření pomáhají předcházet znečištění životního prostředí a pomáhají zajistit čistotu výroby. Na druhé straně prostředí výroby L-Glutaminu,BCAA pocházejícího z chemické syntézy je horší kvůli přídavným toxickým a škodlivým chemickým látkám, jako jsou metanol a CS2, které poškozují životní prostředí dokonce i po zpracován& iacute;.

Budoucnost vývoje

L-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace patří k přírodním produktům. Vyhovuje mezinárodním požadavkům ochrany životního prostředí a zřídka kdy může životní prostředí znečistit. Proto může být jeho velkovýroba realizována a budoucnost této výroby je optimistická. Na druhé straně je bez budoucnosti L-Glutamin,BCAA vyráběný chemickou syntézou, při použití škodlivých chemických látek, jako jsou metanol, CS2 atd., které mají za následek špatné výrobní podmínky a znečišťují životní prostředí. Proto byla výroba L-Glutam inu,BCAA chemickou syntézou kompletně zakázána v mnoha jiných zemích, jako jsou Japonsko, Korea atd.

Popis produktu

Větvené aminokyseliny, BCAA 210 g v balení. Nejvyšší obsah BCAA v tabletě na našem trhu. Tyto tři samostatné aminokyseliny v poměru 2:1:1 jsou vyráběné fermentační technologií,splňují všechny podmínky i pro ty nejnáročnější klienty. O co víc,první BCAA v mikronizované formě.Zvyšuje se maximální biologická dostupnost-vstřebatelnost v zažívacím traktu a celková využitelnost v tele. Pro ideální tabletování jsou jednotlivé aminokyseliny zpracovány granulačním kompaktorem do jedné granulované směsi. BCAA-L-izoleucin, L-leucin, L-valin tyto tři důležité aminokyseliny bezesporu fungují a jsou efektivním nutraceutikem s antikatabolickou aktivitou na svalovou hmotu. Nejsou jen energetickým substrátem, ale především v kritických stavech chrání aktivní svalovou hmotu před rozpadem. Jejich působení ve svalu je možno považovat za anabolické. BCAA jsou opravdu cenné pro sportovce, neboť podporují i energetickou výbavu jednotlivce, zvyšují vytrvalost a napomáhají v hojení a regeneraci svalové tkáně. Leucin například snižuje hladinu krevního cukru a napomáhá ke zvýšení produkce růstového hormonu. Valin je důležitý k metabolizmu svalů a k udržení rovnováhy dusíkatých látek v těle. Izoleucin nutný pro tvorbu hemoglobinu stabilizuje a „regeneruje cukry“ a energetickou zásobu. BCAA se plně využívají i v infůzní terapii při intenzivní péči u těžkých pacientů. Větvené aminokyseliny v jakékoliv forrně používají snad všechna sportovní odvětví a lidé, kteří drží přísně redukční diety. Větvené aminokyseliny se i kombinují s L-alaninem, který má detoxikační schopnosti a působí jako energetický substrát. Ani dlouhodobé aplikování větvených aminokyselin nepřineslo nežádoucí účinky.

VÝROBEK OBSAHUJE POUZE JEDNOTLIVÉ VĚTVENÉ AMINOKYSELINY FARMACEUTICKÉ KVALITY.

Dávkování:

1 tableta ráno v poledne večer nebo
1-2 tablety ráno a 1-2 tablety 30 minut po tréninku, existuje i jiné schéma: 1-2 tablety ráno a 1-2 tablety před tréninkem.

Složení:

2 tablety obsahují:4200 mg BCAA 2:1:1

  •  L - leucin 2100 mg
  •  L - izoleucin 1050mg
  •  L - valin 1050 mg

Vlastnosti produktu z fermentační výroby

L-Glutamin, BCAA pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu,BCAA patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například met hanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.

Účinnost v lidském těle

L-Glutamim,BCAA pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.

Kvalita produktu

Toxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu,BCAA chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu,BCAA zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermen tací získaný L-Glutamin,BCAA nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.

Výrobní prostředí

L-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmínkách s normální teplotou a tlakem. Zřídka kdy jsou používány jakékoliv organické těkavé látky, což vše dohromady zajišťuje lepší výrobní prostředí. Proto tato výroba vyhovuje standardům ochrany životního prostředí. Malé množství zbytkového kalu, destilátu a odpadní vody může být zlikvidováno s následujícími omezeními: *Veškeré usazeniny zachycené na filtračním rámu při tlakové filtraci tekutiny, vzniklé při kvašení, je možno použít jako př&iac ute;davné krmivo pro ryby, prasata atd. *Malé množství zbytkové vody může být po dokonalém zpracování a vyčištěná vypuštěno. *Destilát může být dále lépe využit po přeměně na vysoko-thiamino-proteinové hnojivo. Všechna tato opatření pomáhají předcházet znečištění životního prostředí a pomáhají zajistit čistotu výroby. Na druhé straně prostředí výroby L-Glutaminu,BCAA pocházejícího z chemické syntézy je horší kvůli přídavným toxickým a škodlivým chemickým látkám, jako jsou metanol a CS2, které poškozují životní prostředí dokonce i po zpracování.

Budoucnost vývoje

L-Glutamin,BCAA pocházející z mikrobiální fermentace patří k přírodním produktům. Vyhovuje mezinárodním požadavkům ochrany životního prostředí a zřídka kdy může životní prostředí znečistit. Proto může být jeho velkovýroba realizována a budoucnost této výroby je optimistická. Na druhé straně je bez budoucnosti L-Glutamin,BCAA vyráběný chemickou syntézou, při použití škodlivých chemických látek, jako jsou metanol, CS2 atd., které mají za následek špatné výrobní podmínky a znečišťují životní prostředí. Proto byla výroba L-Glutam inu,BCAA chemickou syntézou kompletně zakázána v mnoha jiných zemích, jako jsou Japonsko, Korea atd.

logo footer   Designed by www.frantisek.eu - All Rights Reserved
 x 
Váš košík je prázdný